Kwaliteit

Het huis van Masmoudi, sinds 1972 ...


Sinds de oprichting van Masmoudi is absolute kwaliteit altijd de standaard geweest.

Deze vuistregel is onlosmakelijk verbonden aan onze traditionele werkwijze en de eisen van de meester- patissiers.

Vandaag de dag zijn onze kwaliteitseisen geformaliseerd door middel van internationale normen en maken wij deel uit van erkende methodes van de hoogste standaard om u te verzekeren van de beste kwaliteit.


Ingrediënten van de hoogste kwaliteit


Voor de productie van onze lekkernijen gebruiken wij de beste ingrediënten. Onze streng- geselecteerde leveranciers bieden maximale waarborg over de kwaliteit & hygiëne van bestanddelen die zijn verwerkt in onze gebakjes en koekjes.

Voedselveiligheid heeft prioriteit!


Omdat klanttevredenheid het kostbaarste is bij Masmoudi, hebben wij een kwaliteitsaanpak waarbij alle functies en alle interne medewerkers onderdeel zijn van een georiënteerd systeem genaamd: "Total Quality".

Dit systeem stelt ons in staat om een hoogstaand & oprecht product te ontwikkelen dat zowel op microbiologisch als op natuurkundig gebied totale controle van het productieproces garandeert. Wij staan voor ambacht zonder risico's. Deze garantie kunnen wij geven dankzij een continu controleproces van hygiëne op de werkvloer, van de producten, van het personeel en van het productieproces.

Wij hebben een systeem van volledige traceerbaarheid geïmplementeerd in ons productieproces. Vanaf de inzameling van de losse bestanddelen tot aan de ontwikkeling van het eindproduct is alles terug te leiden tot aan de bron.


ISO 9001 (2008 versie)


Een bekrachtiging van de hoogwaardige prestatie van het kwaliteitssysteem van Masmoudi is het certificaat ISO 9001 (2008 versie), uitgegeven door SGS. Deze bevestigt de continue kwaliteitsaanpak van Masmoudi. Wij streven ernaar om in de toekomst over meerdere certificeringen te beschikken om u te allen tijden te kunnen garanderen van de beste kwaliteit.