Onze expertise

Het huis van Masmoudi, sinds 1972 ...


Het handelsmerk Masmoudi heeft successen behaald met haar passie voor de traditionele kunst van de verfijnde Patisserie.

Onze rijke ervaring stelt ons in staat om zowel de traditionele recepten als de overgedragen processen te beheersen, maar ook om uit te blinken en onze eigen bijdrage te leveren aan de traditionele discipline van de verfijnde patisserie.


Een unieke kennis!


De betrouwbaar verwerking van de ingrediënten komt overeen met het werk van een zilversmid die de edele materialen omtovert tot een modieus sieraad. Voortdurend onderzoek naar geraffineerde smaken en vakmanschap op het gebied van schoonheid en vormgeving, gecombineerd met de hoogwaardige ingrediënten, maakt onze creatie tot een uniek, volmaakt en zalig geschenk. En dat is wat ons onderscheidt!


Traditioneel vakmanschap welke aansluit bij de internationale normen


Onze familie heeft haar handgemaakte, traditionele recepten behouden. Tegelijkertijd voldoen de kwaliteitsprocessen, hygiëne en traceerbaarheid aan de hoogste internationale normen.

Dankzij een unieke know-how en zorgvuldige overdraagbaarheid van generatie op generatie, kunnen wij ons blijven ontwikkelen en tegelijkertijd trouw blijven aan onze excellentie en respect voor ons erfgoed.


Blijvende groei!


De bekendheid van de superieure en voorbeeldige kwaliteit van de lekkernijen van het handelsmerk Masmoudi blijft groeien. Vandaag de dag hebben wij naast de traditionele creaties, zowel zoete als hartige bijzondere, nieuwe delicatessen ontwikkeld. Uiteraard zijn deze gebaseerd op lokale, hoogwaardige en traditionele recepten en ingrediënten!