Onze waarden

Het huis van Masmoudi, sinds 1972 ...


Het huis Masmoudi is een schatkist van tradities welke je terugziet in al onze creaties.

Oprichtster Mevrouw Moufida Masmoudi is nog steeds gepassioneerd over haar vaderlandse geschiedenis en inheemse patisserie tradities. Ze wist met liefde haar patisserie kennis van generatie op generatie door te geven zodat u vandaag de dag van onze creaties kunt proeven en genieten!


De erfenis van passie!


Van zowel onze overheerlijke lekkernijen als van onze verfijnde delicatessen, wij willen u laten proeven van alle rijkdom dat ons cultureel erfgoed te bieden heeft!

Je overgeven aan Masmoudi’s overheerlijke patisserie, is als een reis van smaken door de bladzijden van een waardevol en rijk Mediterraans boek. Wij onderscheiden ons door onze waarden en daar hechten wij veel belang aan.

Traditie, heruitgevonden


Om te innoveren rondom verfijnde patisserie, halen wij veel uit onze erfgoed. Zo laten wij u nieuwe creaties ontdekken met onze traditionele smaak waarin onze allerbeste recepten en de kunst van luxe presentatie worden gecombineerd.


Kom maar bij mij aan tafel!


Geïnspireerd door deze leus en de nabijheid van haar klanten, die men nog steeds ziet als haar gasten, weet het huis van Masmoudi met haar inheemse patisserie creaties de zintuigen van velen over de hele wereld te prikkelen.

Momenteel zijn wij bezig met de ontwikkeling van een nieuw concept voor Hotels, cafés, restaurants, bedrijven, supermarkten, klein- en groothandel. Een initiatief om onze klanten in de toekomst te laten genieten van een overheerlijk tussendoortje voor ieder moment van de dag, overal en zelfs onderweg!