Presentatie

Het huis van Masmoudi, sinds 1972 ...


Het huis van Masmoudi is het symbool van een verfijnde gastronomie en de belichaming van een uitgezonden erfgoed.

Sinds 1972, met passie voor patisserie


Wij zijn een hoogwaardige patisserie, opgericht in 1972 door mevrouw Masmoudi in Sfax, Tunesië. Zij is onze trots en het fundament van deze rijke, verfijnde en tijdloze traditie.


Onze geschiedenis is uniek, met aan het hoofd een moeder die haar passie volgde en een gezin dat haar emoties en dromen deelde. Deze moeder is er door de jaren heen in geslaagd haar kinderen te verenigen rondom gastronomie. In iedere nieuwe creatie of recept is het principe van vrijgevigheid en 'delen' geïntegreerd.

Een bescheiden maar uitzonderlijke en onvermoeibare vrouw...vastberaden en verzot op haar kunst, een perfecte samensmelting tussen traditie en moderniteit, dat zijn de waarden die vandaag de dag samenvloeien in het Masmoudi assortiment.


Wanneer traditie vernieuwt!


Onze missie is om u uit de beste ingrediënten van onze traditie, de meest verfijnde en bijzondere smaken te laten proeven. Wij zijn er dankzij onze expertise en subtiliteit in geslaagd de traditie en inheemse waarden te verbinden met innovatie en creativiteit.


Wij beheersen productieprocessen die ons in staat stellen u de hoogste kwaliteit te bieden op basis van volledige traceerbaarheid van iedere afzonderlijk gebakje.